slovensko-britanska veslaška odprava

Kopel z brisačo in smeh

Zadnjih 24 ur je bilo veslanje povečini dobro, s pravo močjo in usmerjenostjo vetra ter ne s preveč valovi, ki bi motili naš veslaški ritem. Pomanjkljivost, da ni močnega vetra in velikih valov je ta, da ne potujemo tako hitro kot zadnjih 24 ur, ampak počitek je bil vsekakor zelo dobrodošel.

Si in Al sta še vedno veslaška partnerja tako kot Marin in jaz, na žalost sva se smejala in klepetala preveč naglas za druga dva, ki sta spala, zato sta naju velikokrat morala opozarjati na začetku najine izmene, da naj bova bolj tiho. Pogled nazaj čez pretekle tedne priprav čolna in sedaj ko smo na njem že 11 dan ( mislim, da to velja tudi za ostale ), so me nasmejali dokler se nisem nasmejal do solz vsak dan posebej. To je tako neverjetna izkušnja, ki se je samo še bolj okrepila z delitvijo s tako čudovitimi ljudmi.

Danes sem imel svojo drugo kopel z brisačo na palubi čolna in tako sem sedaj čist in čeden. Ta postopek zahteva kar nekaj truda. Stal sem na zadnjem krovu nad vedrom, spral vso sol iz mene z mokro brisačo, potem sem si nanesel gel za tuširanje in ga očistil iz mene spet z mokro brisačo. V vedru pod mano so tudi moje hlače in majica, ki sem ju nosil, tako jih je mogoče očistiti, potem pa jih obesiš, da se posušijo. To je zelo inovativno, vendar nisem prepričan, da bosta Si in Al kdaj pozabila to izkušnjo, saj se je vse skupaj dogajalo naravnost pred njima, medtem ko sta veslala.

Vsi smo tudi začeli jesti bolje, čeprav hrana ni ravno vrhunska, današnji zajtrk je bil vsekakor užitek ( neverjetno kako lahko lakota vpliva na tvoj okus )..

Napoved zgleda za naslednje dni dobra, tako da upamo, da bomo dobili nekaj milj '' pod našimi pasovi ''.

Hvala tudi vsem, ki nam pošiljate sporočila preko bloga in za e-pošto od družine in prijateljev.  

Steve in ekipa Tušmobila
sponzorji

  • Tušmobil

  • Really Be Seen Reflective